donderdag 24 oktober 2013

Rolo bars

Kwam dit geweldige recept tegen op internet. Mijn vriend houd onwijs van Rolo dus binnenkort maar eens dit recept maken.



Bereiden:   10 minuten
Bakken:     45 minuten
Totaal:       55 minuten

Ingrediënten:

Voor de korst:

1 1/2  kop met Digestive krummels
1/4     kop met suiker
6        theelepels gesmolten boter

Voor de cheesecake:

225  gr room kaas (kamer temperatuur)
1/3   kop karamel saus
1/3   kop suiker
1      ei
1 1/2 theelepel vanille extract
1 1/2 kop rolo mini's


Voor de chocolade top:

225  gr puur chocolade
2      theelepels vanille extract
1/4   kop karamel saus



Recept:

Voor de korst:

1. Mix de digestive krummels, suiker en boter en druk deze in de bodem van een ingevette vorm.
2. Bak deze in een voorverwarmde oven op 180 graden goud bruin, ongeveer 8 a 1 minuten. Laat het         daarna rusten.


Voor de cheese cake:

3. Roer de room kaas, mix de karamel saus erdoor heen daarna de suiker, ei, vanille extract en als
    laatste de mini rolo's er doorheen. Als het goed geroerd is doe je het in de vorm.
4. Bak de mix in een voorverwarmde over op 180 graden ongeveer 30 a 35 minuten. Laat het daarna
    rusten.


Voor de korst:

5. Smelt de boter en de chocolade in een pan mix totdat het een gladde massa is. Giet de chocolade
    over de room kaas.
6. Doe de karamel saus in een zakje knip het hoekje af en maak een zigzag patroon over de chocolade.



Veel kook plezier en eet smakelijk!






Geen opmerkingen: